Lad os støtte den gode sag

Jeg søger arbejde i virksomheder og organisationer, hvor jeg kan støtte den gode sag. Det giver mig en stor tilfredsstillelse, hvis jeg på en eller anden måde kan bidrage til en bedre verden. De sidste par år har jeg arbejdet for startupvirksomheder med fokus på cirkulær økonomi, bæredygtighed og beskyttelse af naturen.

Jeg har stået for branding, udvikling af den visuelle profil og kommunikation på alle platforme. Min stillingsbetegnelse er Senior creative men jeg er vant til at arbejde på alle niveauer med kreative mennesker i alle aldre.

Jeg er typisk ansvarlig for branding og udvikling af virksomhedens visuelle profil, for kampagner overfor målgruppen og for partnerkampagner. Jeg er meget kreativ og visionær og er fabelagtig til at få ideer omsat til projekter, som jeg så med stor lidenskab får ført ud i livet. Mine kolleger kalder det “metteeffekten”.

Jeg har de sidste 25+ år arbejdet som grafisk designer og Art director på en række danske og internationale reklamebureauer og 5 år som selvstændig.